Wie is Derks Containers B.V.

 

Derks, Containers & Service op maat is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Nijmegen. Door onze brede vakkennis, kunt u bij ons terecht voor al uw zaken rondom containers. Kijkt u eens rond op onze site of neem vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons om onder het genot van een kopje koffie uw wensen te bespreken.

 

Containers op maat

Levert containers in elke gewenste uitvoering. Groot of klein, eenvoudig of met geavanceerde persinstallaties: alles is mogelijk.

 

Onderhoud & Reparatie

Naast het leveren van containers, staan wij ook klaar voor alle reparatie- en onderhoud werkzaamheden aan uw container. Wist u dat Derks Containerservice B.V. ook onderhoud en reparatie op locatie doet?

 

Derks Containerservice B.V. is tevens een gecertificeerd bedrijf waarbij u terecht kan voor de jaarlijkse onderhoudsbeurten, veiligheidsinspecties volgens de NEN 3140 normen en de jaarlijkse LPK keuringen. Ook beschikken wij over een complete spuit- en droogcabine voor al uw (industriële) spuitwerk.

Service op maat

Bent u geïnteresseerd in een container op maat? Wilt u uw bestaande container aanpassen aan de nieuwe milieu- eisen? Of wilt u uw container voorzien van een Klapnet afdeksysteem? Wij vertalen uw wens naar digitale (cad-) tekeningen en zorgen voor de specifieke afwerking van uw container. Ook kunt u bij ons terecht voor reclame op maat.

 

Truckwash

Met ons professionele team en 40 meter lange wasstraat, verzorgen wij de cleaning van uw vrachtwagens of bedrijfswagens.

 

Derks Containerservice B.V. - Uw partner voor containers & service op maat in uw omgeving!